En julgåva som gör skillnad

av | nov 23, 2020

Var tredje vecka dödar en man sin partner i Sverige. Jag var en av dem som överlevde. Nu vill jag sprida kunskap och förståelse med hjälp av min berättelse. Det är inte så enkelt som att gå vid första slaget.

75 000 kvinnor utsätts för partnervåld i Sverige varje år. Det är ett allvarligt samhällsproblem. Kanske har de redan hänt någon på din arbetsplats? Våldet är en av de främsta sjukdomsorsakerna för kvinnor världen över. Ibland kan en kollega vara hemma från jobbet för att blåmärkena ska försvinna.

I min bok berättar jag hur jag fastnade i en våldsam relation, beskriver många av de tecken som är bra att uppmärksamma för att inte fastna och hur jag slutligen lämnade.

Köp den till dina medarbetare, du vet aldrig vem som är drabbad bakom kulisserna.

Denna julklapp kan rädda liv!

Priset på boken är 169 kronor. Om du beställer 10 böcker får du 10 procent rabatt. Om du beställer 20 böcker eller fler får du 20 procent rabatt. Frakt tillkommer.

Välkommen att beställa senast den 14/12 2020!
Skicka ett mejl till mig: ulrika@ordaom.se eller ring:
073-8316451

Arkiv

Pin It on Pinterest