Vill du vara med och bryta tystnaden?

av | nov 24, 2020

Ett sätt kan vara att ge bort min bok i julklapp.
Min pappa tog sitt liv. Och i avskedsbrevet skrev han: ”Jag tror jag hjälper mina barn”. Ingen väljer att ta sitt liv – ett självmord sker när livssmärtan blir outhärdlig.
Varje år tar 1500 människor sitt liv i Sverige och det finns med största sannolikhet människor som mår dåligt på din arbetsplats.
Min bok ”Döden ingen talar om” är en självbiografisk barndomsskildring om hur en familj långsiktigt påverkas av ett självmord när tystnaden och tabut sveper in allt som i en tjock dimma. Ingen ville prata med mig om min pappas självmord.
Jag möter många människor i samma situation. Människor som blir väldigt ensamma och inte har någon att prata med. Anhöriga drabbas av komplicerad sorg som det tar lång tid att lära sig att leva med.
Vi behöver bli bättre på att våga fråga hur någon mår och ha förståelse för sorgen. Kanske kan min berättelse rädda liv!
Har du ett företag, arbetar du på en kommun eller i en organisation eller om du vill köpa ett större antal böcker så har jag ett rabatterbjudande nu.
Vill du hjälpa till att bryta tystnaden?
Priset per boken är 188 kronor
Om du beställer 10 böcker får du 10 procent rabatt
Om du beställer 20 böcker eller fler får du 20 procent rabatt
Frakt tillkommer.
Välkommen att beställa senast den 14/12 2020
Skicka ett mejl till mig: ulrika@ordaom.se eller ring: 073-8316451

Arkiv

Pin It on Pinterest