Glad över fin recension från Läslustan

av | nov 20, 2020

Lästlustan som är bokbloggare på Instagram skriver bland annat så här i sin recension av min bok ”Det enda jag kan göra är att gå”:

”Det här är en självbiografisk bok och det är en väldigt gripande och fängslande historia att läsa. Författaren skriver på ett sätt som gör att jag blir helt trollbunden när jag läser, jag kan bara inte sluta läsa boken, inte för att det är någon rolig historia att läsa men den känns så ärlig, stark och berörande. Redan från första sidan blev jag fast i boken och sträckläste den. Det här är en otroligt viktig bok och jag tycker författaren är modig som öppnar upp sig och skriver så ärligt om det hon upplevt. Alla dessa kvinnors historier behöver lyftas fram för att öka förståelsen hos oss alla för vem som helst kan hamna i sådan relation. Det drabbar inte bara ”vissa kvinnor” utan nästa gång kan det vara jag, du eller någon nära vän eller anhörig.

Vill du läsa recensionen i sin helhet så finns den här: https://www.instagram.com/p/CHsdEetJX2w/

Arkiv

Pin It on Pinterest