Jag föreläser på Trollhättans bibliotek

av | sep 1, 2021

På tisdag den 7 september föreläser jag på Trollhättans bibliotek kl. 18. Det ska bli så roligt att komma ut och prata om böcker igen. Den här gången föreläser jag om ”Döden ingen talar om”. Det är snart den 10 september, den Internationella suicidpreventiva dagen, och därför fint att få uppmärksamma självmord och psykisk ohälsa.
Föranmälan via bibliotekets webbplats.
Jag kommer även att prata om föreningen SPES (Riksförbundet för SuicidPrevention och Efterlevandes Stöd), om Suicide Zero och om hur vi kan minska stigmatiseringen kring självmord och psykisk ohälsa. Jag vill också särskilt lyfta att anhöriga till någon som tagit sitt liv också är en riskgrupp för psykisk ohälsa.
Jag hoppas att du har möjlighet att komma! Välkommen!

Arkiv

Pin It on Pinterest