You’re not alone

av | dec 3, 2018 | Nyheter, Psykisk ohälsa | 0 Kommentarer

Just nu pågår utställningen You’re not alone på Ljungskile folkhögskola. Även min berättelse om hur det var att växa upp med en pappa som tagit sitt liv finns med på utställningen och Ylva Larsson har målat av fotografier som är tagna på mig. Jag gillar verkligen det tema Ylva valt för sin konstutställning – att vi inte är ensamma och att livet kan bli bättre. ”Det finns så mycket psykisk ohälsa”, sade Ylva till mig, ”och jag vill visa människors olika vägar till att må bättre.”

Till utställningen

Arkiv

Välkommen att ta kontakt!

Ulrika Jannert Kallenberg
Vällebergsvägen 19
459 30 Ljungskile

Mobil: +46 73 831 64 51

Följ mig gärna här:

FB1 | Ulrika Jannert Kallenberg

FB2 | Döden ingen talar om

Pin It on Pinterest