Vill öka förståelsen med min bok

av | aug 19, 2020 | Det enda jag kan göra är att gå, Föreläsningar, Litteratur och kultur, Nyheter | 0 Kommentarer

Jag hoppas att min bok ”Det enda jag kan göra är att gå” ska hjälpa till att öka förståelsen för människor som fastnar i våldsamma, destruktiva relationer – ja, varför de inte lämnar. Det kan verka konstigt att inte avbryta en relation om man blir slagen och förminskad, men det finns flera förklaringar till varför man stannar kvar. Att överleva en sådan relation tar all kraft och för att bryta upp och kanske gömma sig under lång tid behövs energi. Det är inte heller enkelt att berätta vad man utsätts för eftersom man kan mötas av oförståelse och det är väldigt skamfyllt. Jag berättar mer om detta under mitt digitala boksläpp i kväll kl 19.
LÄNK:
https://us02web.zoom.us/j/82455576074?pwd=VE9ZZ21oa1VlSDFLQVVBdXQwV1ZHQT09

 

Arkiv

Välkommen att ta kontakt!

Ulrika Jannert Kallenberg
Ljungs Kärr Solängen 316
459 30 Ljungskile

Mobil: +46 73 831 64 51

Följ mig gärna här:

FB1 | Ulrika Jannert Kallenberg

FB2 | Döden ingen talar om

Pin It on Pinterest