Variation på jobbet

av | okt 7, 2020 | Döden ingen talar om, Nyheter | 0 Kommentarer

Jag är väldigt glad över att ha ett så omväxlande jobb. I helgen coachade jag författare som alla har fantastiska manus på gång. I dag blev jag klar med en översättning från tyska och i morgon ska jag börja redaktörsläsa en bok riktad till valpägare. Och nyss kom församlingstidning Petrus ut på Tjörn. I den hade jag glädjen att skriva en krönika om mina erfarenheter av min pappas självmord kopplat till den internationella suicidpreventiva dagen.

Vill du läsa mer finns tidningen här:
https://www.svenskakyrkan.se/tjorn/nyheter/petrus-nummer-3-2020-ar-har

Arkiv

Välkommen att ta kontakt!

Ulrika Jannert Kallenberg
Ljungs Kärr Solängen 316
459 30 Ljungskile

Mobil: +46 73 831 64 51

Följ mig gärna här:

FB1 | Ulrika Jannert Kallenberg

FB2 | Döden ingen talar om

Pin It on Pinterest