Att vara sann mot barnen

av | okt 1, 2020 | Döden ingen talar om, Nyheter | 0 Kommentarer

Den 10 oktober är det Världsdagen för psykisk hälsa. Min bok “Döden ingen talar om” är en självbiografisk berättelse om min uppväxt efter att min pappa tagit sitt liv. Den handlar om frågorna jag ville men inte kunde ställa. I min bok berättar jag om de långtgående konsekvenser ett självmord kan ha i en familj och hur viktigt det är att vara sann mot barnen. Självklart vill man skydda dem, men om en förälder tagit sitt liv behöver barnen få veta vad som hänt och få lov att ställa sina frågor. Just nu kan du köpa min bok till ett rabatterat pris i Hoi Förlag shop: https://shop.hoi.se/search?

Arkiv

Välkommen att ta kontakt!

Ulrika Jannert Kallenberg
Ljungs Kärr Solängen 316
459 30 Ljungskile

Mobil: +46 73 831 64 51

Följ mig gärna här:

FB1 | Ulrika Jannert Kallenberg

FB2 | Döden ingen talar om

Pin It on Pinterest