Välkommen till min nya Facebooksida!

av | apr 24, 2020 | Litteratur och kultur, Nyheter, Översättningar, Skrivande | 0 Kommentarer

Du är varmt välkommen till min nya sida!
Jag insåg för ett tag sedan att eftersom jag snart kommer ut med en ny bok och har planer på att skriva några böcker till, blir det ohållbart att ha en Facebooksida för varje bok. Så nu har jag startat en ny sida som heter ”Ulrika Jannert Kallenberg – författare och översättare”. På sidan kommer jag att samla allt som handlar om mina böcker och om mina översättningar – och jag planerar även att skriva om lite annat som hör till böckernas och skrivandets värld. Den 21 augusti kommer min andra bok ut – och lugn du kommer att få veta allt om den, både här och på den nya Facebooksidan. För att gilla sidan kan du söka på ”Ulrika Jannert Kallenberg – författare och översättare” på Facebook.
Du är så innerligt välkommen dit!

 

Arkiv

Välkommen att ta kontakt!

Ulrika Jannert Kallenberg
Ljungs Kärr Solängen 316
459 30 Ljungskile

Mobil: +46 73 831 64 51

Följ mig gärna här:

FB1 | Ulrika Jannert Kallenberg

FB2 | Döden ingen talar om

Pin It on Pinterest