Föreläsningar om döden ingen talar om

av | okt 16, 2019 | Döden ingen talar om, Föreläsningar, Nyheter | 0 Kommentarer

Förra veckan höll jag två föreläsningar om min bok ”Döden ingen talar om” och mina erfarenheter av att vara efterlevande till någon som tagit sitt liv. Den första var i församlingshemmet i Ljungskile och den andra i Uddevalla kyrka. 

Jag har behövt några dagar för att samla tankarna och fundera på alla de möten jag hade i samband med föreläsningarna. Det finns så många berättelser och jag gläder mig över att jag under tiden sedan jag släppte min bok i mars 2015 fått höra många människors personliga historier. Jag bär dem med mig och känner att vi som drabbats av egen psykisk ohälsa eller av psykisk ohälsa i vår närhet har mycket gemensamt och att de plattformar där vi kan mötas och växla erfarenheter borde vara många fler. Det är viktigt att vi hittar varandra. 

Bilden är tagen i Uddevalla kyrka av Ylva Larsson som deltog i kyrkan med sin utställning #youarenotalone.

 

Arkiv

Välkommen att ta kontakt!

Ulrika Jannert Kallenberg
Ljungs Kärr Solängen 316
459 30 Ljungskile

Mobil: +46 73 831 64 51

Följ mig gärna här:

FB1 | Ulrika Jannert Kallenberg

FB2 | Döden ingen talar om

Pin It on Pinterest