Två böcker om allvarliga ämnen

av | aug 25, 2020 | Uncategorized | 0 Kommentarer

Nu har äntligen min andra bok kommit ut, ”Det enda jag kan göra är att gå”. Det känns väldigt spännande, lika spännande som när min första bok kom ut 2015. De båda böckerna har mycket gemensamt, även om de är väldigt olika. Båda handlar om viktiga ämnen som är stora samhällsproblem, ofta är de tabubelagda och svåra för många att prata om; våld i nära relationer och självmord. Ämnena är också kopplade till känslor som skam och skuld. Jag tror att många kan känna igen sig i en hel del av de känslor och upplevelser som beskrivs i böckerna, för även om mina berättelser är unika finns det också mycket som är generellt och allmänmänskligt i dem. 

Just nu går böckerna att köpa till ett rabatterat pris i förlaget Hois shop.

https://shop.hoi.se/det-enda-jag-kan-gora-ar-att-ga

https://shop.hoi.se/doden-in

Arkiv

Välkommen att ta kontakt!

Ulrika Jannert Kallenberg
Ljungs Kärr Solängen 316
459 30 Ljungskile

Mobil: +46 73 831 64 51

Följ mig gärna här:

FB1 | Ulrika Jannert Kallenberg

FB2 | Döden ingen talar om

Pin It on Pinterest