Tredje skrivarkursen online

av | maj 13, 2020 | Litteratur och kultur, Nyheter, Skrivande, Skrivarkurser | 0 Kommentarer

I går höll jag min tredje skrivarkurs online och nu börjar det bli riktigt bra och naturligt. Jag känner mig inte som en urvriden trasa efteråt som efter det två första gångerna, utan snarare var jag glad och nöjd. När jag insåg att det behövs många pauser, då deltagarna själva kan skriva och sedan inte så långa sammanhängande teoripass och uppläsningar för att man ska orka, så blev allt mycket bättre. Känns så fint att viss verksamhet ändå kan fortsätta trots situationen med coronaviruset. Att ha en skrivkurs med sju supertaggade och engagerade skribenter ger mig en härlig energikick och en känsla av social samvaro.

Arkiv

Välkommen att ta kontakt!

Ulrika Jannert Kallenberg
Ljungs Kärr Solängen 316
459 30 Ljungskile

Mobil: +46 73 831 64 51

Följ mig gärna här:

FB1 | Ulrika Jannert Kallenberg

FB2 | Döden ingen talar om

Pin It on Pinterest