Tillbaka på jobbet!

av | aug 9, 2019 | Nyheter | 0 Kommentarer

Tre veckors semester försvann snabbt. I början känns det som om man har hur mycket tid som helst, men redan efter ett par dagar känns det som tiden bara rusar väg. Det är roligt att komma tillbaka till jobbet och jag har redan kastat mig in i det. Jag satte genast i gång att jobba med ett manus och sedan började jag översätta en ny bok som känns väldigt rolig att översätta. Jag har mycket på gång i höst förutom att översätta väntar jag på tre manus att redaktörsläsa, jag ska leda en skrivarkurs i Ljungskile och åka till Stockholm för att gå på Sucide Zeros Våga fråga-utbildning så att jag framöver själv kan hålla föreläsning. Det blir en spännande höst! 

Arkiv

Välkommen att ta kontakt!

Ulrika Jannert Kallenberg
Ljungs Kärr Solängen 316
459 30 Ljungskile

Mobil: +46 73 831 64 51

Följ mig gärna här:

FB1 | Ulrika Jannert Kallenberg

FB2 | Döden ingen talar om

Pin It on Pinterest