Sommarpris på ”Döden ingen talar om”

av | jun 30, 2020 | Döden ingen talar om, Litteratur och kultur, Nyheter | 0 Kommentarer

Äntligen sommar! 🌻Kanske har du lust att läsa min bok ”Döden ingen talar om”. Den handlar om hur det var att växa upp med en pappa som tagit sitt liv och den tystnad som uppstod kring både hans liv och död, de reaktioner som omgav mig när jag var barn. Just nu är det 20 procent rabatt på boken i förlaget Hois shop: https://shop.hoi.se/search?q=döden+ingen+talar+om
Vill du ha en signerad bok så skickar jag en till dig för samma pris. Skicka ett mejl i så fall: ulrika@ordaom.se.
Glad sommar önskar jag dig!🌹

Arkiv

Välkommen att ta kontakt!

Ulrika Jannert Kallenberg
Ljungs Kärr Solängen 316
459 30 Ljungskile

Mobil: +46 73 831 64 51

Följ mig gärna här:

FB1 | Ulrika Jannert Kallenberg

FB2 | Döden ingen talar om

Pin It on Pinterest