Pratar om min bok på biblioteket i Ulricehamn

av | feb 7, 2019 | Döden ingen talar om, Föreläsningar, Litteratur och kultur, Nyheter | 0 Kommentarer

Den 25 februari kl 18 kommer jag att prata om min bok ”Döden ingen talar om” på biblioteket i Ulricehamn. Efter mitt föredrag ska en journalist ställa frågor till mig – det ska bli så spännande! 

Mitt föredrag ingår i ett veckas program om psykisk hälsa som arrangeras i hela Ulricehamns kommun. Känns verkligen fint att kommunen satsar på detta viktiga ämne under vecka 9 och kul att de har bjudit in just mig.

Bor du i närheten och har lust att träffa mig – du är så varmt välkommen – det skulle vara kul att ses!

På den här länken kan du läsa mer:  https://www.facebook.com/events/803494496709954/

 

Arkiv

Pratar om min bok på biblioteket i Ulricehamn

av | feb 7, 2019 | Döden ingen talar om, Föreläsningar, Litteratur och kultur, Nyheter | 0 Kommentarer

Vill du på bli klar med ditt manus 2019?

Då kan det vara smart att hänga med på en skrivarkurs med yoga. Pia Wetterberg och jag kommer att arrangera en lyxig kurs i vackra Mölle under sista helgen i mars. Just nu erbjuder vi 1000 kronor i rabatt om man anmäler sig före den 15 februari. Inga speciella förkunskaper krävs när det gäller skrivande eller yoga. Det går bra att hänga på om du har påbörjat ett manus, fastnat i skrivandet eller vill sätta igång med ett nytt projekt.
Du är varmt välkommen!

 Läs mer på den här länken:

https://www.simplesignup.se/event/144075-kreativt-skrivande-och-yoga-i-vackra-moelle

 Eller mejla till mig om du frågor: ulrika@ordaom.se

 

Arkiv

Välkommen att ta kontakt!

Ulrika Jannert Kallenberg
Vällebergsvägen 19
459 30 Ljungskile

Mobil: +46 73 831 64 51

Följ mig gärna här:

FB1 | Ulrika Jannert Kallenberg

FB2 | Döden ingen talar om

Pin It on Pinterest