Pratar i Karlavagnen på söndagen den 19 januari

av | jan 16, 2020 | Döden ingen talar om, Nyheter, Psykisk ohälsa | 0 Kommentarer

Missa inte Karlavagnen nu på söndag. Jag ska medverka och prata om mina erfarenheter av att vara nära anhörig till någon som tagit sitt liv och om min bok ”Döden ingen talar om”. Representanter från Suicide Zero kommer att finnas i studion. Jag är säker på att det blir intressant, informativt och berörande. Och detta är ju en så oerhört viktig fråga – självmord är den främsta dödsorsaken i åldrarna 15-29 år!
https://sverigesradio.se/karlavagnen

Arkiv

Välkommen att ta kontakt!

Ulrika Jannert Kallenberg
Ljungs Kärr Solängen 316
459 30 Ljungskile

Mobil: +46 73 831 64 51

Följ mig gärna här:

FB1 | Ulrika Jannert Kallenberg

FB2 | Döden ingen talar om

Pin It on Pinterest