Pengarna eller livet

av | dec 4, 2019 | Litteratur och kultur, Nyheter, Översättningar, Skrivande | 0 Kommentarer

Nu har den fjärde boken av Birgit Vanderbeke kommit ut på svenska – alla i min översättning. Den här boken är annorlunda än de andra eftersom den inte handlar om dysfunktionella familjer, även om det finns sådana inslag också, i boken ställs den fråga som titeln antyder: Lever vi för pengarna eller är pengarna till för att leva? En mycket bra och tänkvärd bok. Jag är väldigt tacksam och glad över att jag fått möjlighet att översätta böcker av Birgit Vanderbeke – mitt jobb är fantastiskt!

Arkiv

Välkommen att ta kontakt!

Ulrika Jannert Kallenberg
Ljungs Kärr Solängen 316
459 30 Ljungskile

Mobil: +46 73 831 64 51

Följ mig gärna här:

FB1 | Ulrika Jannert Kallenberg

FB2 | Döden ingen talar om

Pin It on Pinterest