Packar böcker till bokmässan i Ljungskile

av | feb 21, 2019 | Döden ingen talar om, Föreläsningar, Litteratur och kultur, Nyheter, Psykisk ohälsa | 0 Kommentarer

Nu närmar sig bokmässan på Det Lilla Caféet i Ljungskile. På måndag kväll börjar evenemangen och därefter blir det programpunkter alla kvällar utom på fredagen. Nästa lördag mellan kl 12-15 kan du mingla med lokala författare och prata med dem om allt mellan himmel och jord. Det finns förstås möjlighet att köpa böcker hela veckan.

Jag har nu börjat packa ihop några böcker som jag kommer att ha med mig. Det blir förstås min debutbok ”Döden ingen talar om” som jag också kommer att prata om på onsdag kvällen och sedan tar jag med mig en antologi som heter ”Håller vi på att förvandla livet till en sjukdom?” i vilken ett antal experter ställer sig den frågan. Jag har skrivit några av texterna i boken. Jag kommer också att ta med mig några av mina allra senaste översättningar. 

 

Arkiv

Packar böcker till bokmässan i Ljungskile

av | feb 21, 2019 | Döden ingen talar om, Föreläsningar, Litteratur och kultur, Nyheter, Psykisk ohälsa | 0 Kommentarer

Min tanke är att den nya webbsidan ska vara ett nav i mitt för fattarskap och i min verksamhet. Här kan man hitta allt som är på gång i mitt företag. Jag bloggar om böcker jag skrivit eller översatt, ger skrivtips, berättar om min bok Döden ingen talar om, informerar om skrivarkurser och föreläsningar – ja, det är ett axplock av det du kan läsa om på min sida.

Och jag vill tacka Veronica Gyllenstedt som designat webbsidan. Jag är supernöjd! Ingen hade kunnat fånga mig bättre! På bilden syns Veronica och jag när vi gjorde de sista ändringarna på sidan.   

Arkiv

Välkommen att ta kontakt!

Ulrika Jannert Kallenberg
Vällebergsvägen 19
459 30 Ljungskile

Mobil: +46 73 831 64 51

Följ mig gärna här:

FB1 | Ulrika Jannert Kallenberg

FB2 | Döden ingen talar om

Pin It on Pinterest