Önskar er en fin och vilsam påsk!

av | apr 9, 2020 | Nyheter | 0 Kommentarer

Så här på skärtorsdagen vill jag önska er alla en glad påsk! Jag gissar att många av er inte firar den påsk ni hade tänkt, kanske är ni ensamma och isolerade. Jag tänker på äldre och människor med dålig hälsa som varken kan eller vågar gå ut. Jag tänker på dem som är oroliga och rädda, som får tryck över bröstet och svår ångest. Vi behöver tänka på varandra och höra av oss till de människor vi nu misstänker har det svårt – ett sms eller ett telefonsamtal betyder mycket. Den här krisen kommer att gå över, men vi alla som upplever den nu lär  minnas den resten av våra liv och bära med oss någonting av våra upplevelser från den här tiden. På sikt kan det vara bra saker som att vi tänka mer på våra medmänniskor och att vi kanske hittat någonting inom oss själva som gör oss starkare och tryggare i framtiden. Jag vet inte … vi är alla olika. Hoppas hur som helst att ni får vilsamma dagar! Jag ska vara ledig från jobbet och bryta vardagen och det ser jag väldigt mycket fram emot! 

Arkiv

Välkommen att ta kontakt!

Ulrika Jannert Kallenberg
Ljungs Kärr Solängen 316
459 30 Ljungskile

Mobil: +46 73 831 64 51

Följ mig gärna här:

FB1 | Ulrika Jannert Kallenberg

FB2 | Döden ingen talar om

Pin It on Pinterest