Nytt jobb på SPES

av | jan 14, 2021

En förgätmigej får symbolisera det jag vill berätta i dag. Numera kan jag titulera mig samordnare på SPES Västra krets. En uppgift jag ser fram emot enormt!
Jag har redan så smått börjat jobba på SPES – Riksförbundet för SuicidPrevention och Efterlevande Stöd. Det känns så spännande och jag hade aldrig fått kontakt med SPES eller möjlighet att bli en röst som hjälper till att minska på tabut kring självmord om jag inte skrivit min bok ”Döden ingen talar om”. Jag har den boken att tacka för mycket!

SPES har fått projektpengar från Göteborgs Stad och Västra Götalandsregionen och målet är bland annat att sprida information och kunskap om föreningen så att fler efterlevande snabbt hittar dit och att starta nya samtalsgrupper.
Har du idéer, tankar eller vill komma i kontakt med mig? Mejla då till den här adressen: ulrika.jannertkallenberg@spes.se.
Bara tillsammans kan vi minska tabut och tystnaden kring självmord! Låt oss hjälpas åt. ❤
Förgätmigej är namnet på SPES medlemstidning.

Välkommen att höra av dig!
Allt gott!
Ulrika

 

 

Arkiv

Pin It on Pinterest