Min nya coachingsida

av | feb 7, 2020 | Litteratur och kultur, Nyheter, Skrivarkurser | 0 Kommentarer

Ibland har jag glädjen och förmånen att coacha författare och det har blivit några stycken under åren. Emelie Ljungberg var den som senast kom ut med en bok. Under förra året gav hon ut Längtansresan på Idus förlag. En fantastiskt bra bok som handlar om ofrivillig barnlöshet.

Just nu jobbar jag med ett antal författare som har intressanta manus på gång. Hur som helst har jag nu sett till att coachingen fått en egen sida här på min webbsida. Skicka ett mejl till mig om du skriver på ett manus, men känner att du har fastnat eller om du bara behöver hjälp att komma igång. Besök gärna den nya sidan:  https://ulrikajannertkallenberg.se/coaching/

 

 

 

Arkiv

Välkommen att ta kontakt!

Ulrika Jannert Kallenberg
Ljungs Kärr Solängen 316
459 30 Ljungskile

Mobil: +46 73 831 64 51

Följ mig gärna här:

FB1 | Ulrika Jannert Kallenberg

FB2 | Döden ingen talar om

Pin It on Pinterest