Min första skrivarkurs i cyperspace

av | apr 1, 2020 | Litteratur och kultur, Nyheter, Skrivande | 0 Kommentarer

Nu har jag haft min första skrivarkurs på nätet! Det var sannerligen intensivt och kul! Vi pratade om tidsperspektivet och berättarperspektivet och det blev många bra texter skrivna trots fniss, prassel, hundskall och en del teknikstrul! Jag har länge haft planer på att kunna ha skrivarkurser på distans så det här blev ett tillfälle att snabbt sätta igång. Jag tror att hela processen kan finslippas, men det var väldigt skönt att kunna ta till det här alternativet och slippa ställa in skrivarkursen som var planerad. Några i skrivgruppen sitter isolerade eftersom de befinner sig i riskgruppen för att bli smittade av coronaviruset, och då blir skrivkursen i alla fall ett slags social kontakt. Hoppas att det kan bli skrivkurs IRL längre fram! 

Arkiv

Välkommen att ta kontakt!

Ulrika Jannert Kallenberg
Ljungs Kärr Solängen 316
459 30 Ljungskile

Mobil: +46 73 831 64 51

Följ mig gärna här:

FB1 | Ulrika Jannert Kallenberg

FB2 | Döden ingen talar om

Pin It on Pinterest