Drömmer du om att bli författare eller är du kanske bara intresserad av att skriva? Är du nyfiken på yoga eller har du provat och gillar det? Tycker du att det är svårt att finna fokus och lugn hemma så att du får tid till dig själv och dina projekt?
Är svaret ja på en eller flera av de ovanstående frågorna, häng då med oss och likasinnade till Mallorca på en skrivar- och yogaresa. Du kommer inte att bli besviken. Här läggs fullt fokus på att du ska hitta din egen skrivarstil och må så bra du bara kan med hjälp av yogan.
Jag anordnar den här kursen tillsammans med yogaläraren och samtalsterapeuten Pia Wetterberg. Här kan ni läsa mer om henne: http://www.mindyourpeace.se/
Destination: Mallorca, byn Montuiri som ligger naturskönt på mitten av ön.
Datum: 10-15 maj 2016. Precis när allt är som grönast och vackrast.
Hotellet: Son Manera www.sonmanera.com

Kurspriset innefattar hela dagar fyllda av skrivande och yoga, del i dubbelrum, helpension (exklusive dryck) och samordning av transfer till och från flygplatsen.
Flygbiljetten bokar du själv. Kanske vill du passa på och se dig om kring på Mallorca några extra dagar. Mer info om kursen samt möjlighet att anmäla dig hittar du här
BildMallorca
För frågor och funderingar hör gärna av dig till ulrika@ordaom.se eller pia.wetterberg@mindyourpeace.se
Varmt välkommen!
Pia & Ulrika

Pin It on Pinterest