Jättebra manus innan semestern

av | jul 11, 2019 | Litteratur och kultur, Nyheter, Skrivande | 0 Kommentarer

Snart är det dags för semester – bara några få dagar kvar! Och precis nyss läste jag färdigt ett jättebra manus! Det var roligt, spännande, välskrivet och annorlunda. Sista stora arbetsuppgiften innan ledigheten. Jag hoppas att ett förlag nappar på boken så att den kommer fler läsare till del. Jag ska berätta mer om den sedan. Efter semestern ska jag översätta min fjärde bok av Birgit Vanderbeke som fått titeln ”Pengarna eller livet” – en fantastisk bok! Hoppas att du får möjlighet till vila i sommar! 

Arkiv

Välkommen att ta kontakt!

Ulrika Jannert Kallenberg
Ljungs Kärr Solängen 316
459 30 Ljungskile

Mobil: +46 73 831 64 51

Följ mig gärna här:

FB1 | Ulrika Jannert Kallenberg

FB2 | Döden ingen talar om

Pin It on Pinterest