Döden ingen talar om – en bok som berör

av | sep 5, 2019 | Döden ingen talar om, Litteratur och kultur, Nyheter, Psykisk ohälsa | 0 Kommentarer

Under hösten vill jag särskilt uppmärksamma den psykiska ohälsan och självmorden som tyvärr har ökat. Köp min bok nu och få 30 procent rabatt. Detta är min berättelse om att vara anhörig till en pappa som tagit sitt liv. Så här säger en läsare: Boken berörde mitt innersta. Den är välskriven och har ett språk som förmedlar bilder, dofter och känslor så att man nästan tycker man är där. Du lyckas också förmedla barnets och den unga människans vilsenhet inför livets stora frågor på ett sätt som ger igenkänning.

Läs mer och beställ boken på länken:

https://shop.hoi.se/doden-ingen-talar-om 

Arkiv

Välkommen att ta kontakt!

Ulrika Jannert Kallenberg
Ljungs Kärr Solängen 316
459 30 Ljungskile

Mobil: +46 73 831 64 51

Följ mig gärna här:

FB1 | Ulrika Jannert Kallenberg

FB2 | Döden ingen talar om

Pin It on Pinterest