Boka tidigt-rabatt på skriv- och yogakurs i Mölle

av | jan 25, 2019 | Nyheter, Skrivarkurser | 0 Kommentarer

Du får nu 1000 kronor i boka tidigt-rabatt om du bokar in dig på vår skriv- och yogakurs i Mölle före den 15 februari. 

Detta är en kurs för dig som vill kombinera kreativt skrivande med yoga och meditation och samtidigt njuta av en ljuvlig tillvaro på Hotel Kullaberg i vackra Mölle. Under de här dagarna får du känna att detta helt och hållet är din egen tid och att du är fri från de utmaningar och krav du möter i vardagen – det blir en unik möjlighet för dig att hitta fokus och kreativ kraft.

Kursen startar torsdagen den 28 mars med lunch och därefter följer några varierande och intensiva dagar. Kursen avslutas efter lunch på söndagen den 31 mars.

Tiden fylls av skrivpass med olika teman som karaktärsfördjupning, synopsis, gestaltning, fritt skrivande samt egna skrivövningar. Detta varvas med yoga och meditation med syfte att öppna ditt inre för ett kreativa flöde. Det kommer även att finnas tid att njuta av naturen. 

Ledare för kursen är författaren och skrivcoachen Ulrika Jannert Kallenberg som också arbetar som redaktör, journalist och litterär översättare och Pia Wetterberg som är lärare i yoga- och mindfullness och även jobbar med personlig utveckling.

Kursen riktar sig både till dig som aldrig satt dina tankar på pränt och till dig som har en färdig idé eller ett påbörjat manus. Kanske är du också nyfiken på att testa yoga eller så har du hållit på med yoga ett tag och känner dig redo för nästa steg – både yogan och skrivandet anpassas efter just dina unika förutsättningar.

Här kan du läsa mer om kursen och anmäla dig: 

https://www.simplesignup.se/event/144075-kreativt-skrivande-och-yoga-i-vackra-moelle

 

Arkiv

Välkommen att ta kontakt!

Ulrika Jannert Kallenberg
Vällebergsvägen 19
459 30 Ljungskile

Mobil: +46 73 831 64 51

Följ mig gärna här:

FB1 | Ulrika Jannert Kallenberg

FB2 | Döden ingen talar om

Pin It on Pinterest