Bohusläningen skriver en artikel om mig

av | nov 11, 2019 | Döden ingen talar om, Litteratur och kultur, Nyheter, Psykisk ohälsa, Recensioner och artiklar | 0 Kommentarer

I lördags var jag med i Bohusläningen och berättade lite om hur det är för mig att vara volontär i Suicide Zero och jag pratade även om min bok och om psykisk ohälsa. Det viktigaste tycker jag är att vi vågar prata med varandra och vågar fråga hur någon mår – kanske märker vi en förändring hos en kollega eller vän, eller kanske får vi höra ett en person i vår närhet går igenom någonting svårt, varför inte bara fråga: Hur har du det egentligen?  

Arkiv

Välkommen att ta kontakt!

Ulrika Jannert Kallenberg
Ljungs Kärr Solängen 316
459 30 Ljungskile

Mobil: +46 73 831 64 51

Följ mig gärna här:

FB1 | Ulrika Jannert Kallenberg

FB2 | Döden ingen talar om

Pin It on Pinterest