Äntligen en ny hemsida!

av | dec 3, 2018 | Nyheter | 0 Kommentarer

Min tanke är att den nya webbsidan ska vara ett nav i mitt för fattarskap och i min verksamhet. Här kan man hitta allt som är på gång i mitt företag. Jag bloggar om böcker jag skrivit eller översatt, ger skrivtips, berättar om min bok Döden ingen talar om, informerar om skrivarkurser och föreläsningar – ja, det är ett axplock av det du kan läsa om på min sida.

Och jag vill tacka Veronica Gyllenstedt som designat webbsidan. Jag är supernöjd! Ingen hade kunnat fånga mig bättre! På bilden syns Veronica och jag när vi gjorde de sista ändringarna på sidan.   

Arkiv

Välkommen att ta kontakt!

Ulrika Jannert Kallenberg
Vällebergsvägen 19
459 30 Ljungskile

Mobil: +46 73 831 64 51

Följ mig gärna här:

FB1 | Ulrika Jannert Kallenberg

FB2 | Döden ingen talar om

Pin It on Pinterest