Fin recension från sandras_bocker

av | nov 1, 2020

Jag är väldigt glad över en fin recension som jag fick från sandras_bocker på Instagram nyligen. Så här skriver hon om ”Det enda jag kan göra är att gå”:

”Relationen börjar med en djup förälskelse men leder snart till ett destruktivt förhållande. Rädsla och kontrollerande blandas med ömhet och lovord.
Ulrika Jannert Kallenbergs självbiografi berättar om när kärleken blomstrar mellan två människor. Två människor från olika kulturer. Där synen på man och kvinna skiljer sig men kärleken kommer i mellan. Båda vet att det i slutänden inte kommer att vara hållbart. Mannens kontrollbehov och dåliga självkänsla utmynnar i slag och hot. Där ånger och smek försonar.
Berättelsen berör och tankarna är många. Hur lätt är det att gå när slagen ersätts med bedyrande, kärlek och löften, om aldrig mer. Tack Ulrika för att du delar med dig av din historia ❤️
Det är så viktigt att dessa berättelser blir lästa och hörda. Det finns så många destruktiva och farliga relationer därute, som inte finns. Tack till @hoiforlag för att jag fick möjligheten att ta del av denna gripande berättelse. Betyg: 🌟🌟🌟🌟/5″

Arkiv

Pin It on Pinterest