Mötet med människor gör mig hel

av | okt 21, 2019 | Döden ingen talar om, Litteratur och kultur, Nyheter | 0 Kommentarer

 

 

I dag skriver Suicide Zero om mig. Jag är en av organisationens volontärer. Genom att föreläsa om min bok och mina erfarenheter samt hålla Våga fråga-föredrag vill jag bidra till att öka kunskapen om psykisk ohälsa och självmord. Låt oss tillsammans bli bättre på att prata öppet om psykisk ohälsa!  

 

Så här skriver Suicide Zero: Ulrika Jannert Kallenberg har varit volontär för Suicide Zero sedan 2017 och bor i Ljungskile. Hon har skrivit boken ”Döden ingen talar om” som handlar om att växa upp med tystnaden som uppstod efter att hennes pappa tog sitt liv när hon var fyra år. Ulrika tror att mötet med människor är helande och blir själv helad i mötet med andra människor i samma eller liknande situation – något hon gärna vill att andra också ska få chans att känna. 

Läs vidare på länken: https://www.suicidezero.se/nyheter/motet-med-manniskor-gor-mig-hel?fbclid=IwAR1GBhg_ljHMAlr2jNaOM2C5N0Ojk_73aP9K-lxQQnja7PnnpJV_xuojFTM

 

 

 

 

 

 

 

 

Arkiv

Välkommen att ta kontakt!

Ulrika Jannert Kallenberg
Ljungs Kärr Solängen 316
459 30 Ljungskile

Mobil: +46 73 831 64 51

Följ mig gärna här:

FB1 | Ulrika Jannert Kallenberg

FB2 | Döden ingen talar om

Pin It on Pinterest